Beskrivelse

Fantastisk liebhaver bolig kun 5 km fra Horsens centrum og 2 minutter til E45.

Denne arkitektoniske perle af et landsted ligger i den lille hyggelige by Hatting - bedst kendt for Hatting Bageriet og et super velfungerende lokal samfund med skole, Super Brugsen, hal og diverse foreninger. Ejendommen har alt hvad en stor familie med mange børn har behov for af værelser og muligheder for aktiviteter. Med dens opdeling ville den også kunne anvendes som kollektiv for flere generationer under samme tag. Ejendommen er beliggende på en 3533 kvm. stor grund der er anlagt med store græsarealer og bede. De mange hyggelige kroge og terrasser giver mulighed for at nyde solens stråler hele dagen. Det gamle stuehus har siden 1998 undergået en forvandling. Det er blev forlænget med en fantastisk opholdsstue med udsigt over markerne uanset hvor man sidder i stuen. Ligeledes blev stuen udstyret med en brændedovn som afgiver sin varme både i stuen samt køkken-allrummet. Stuens gulv er belagt med plankegulv fra Dinesen Gulve, som også er anvendt i alrummet og værelserne i stueplan. Samtidig med ombygningen blev der lavet to store ovenlys partier på husets tagryg. Disse er med til at skabe en samhørrighed med den nye tilbygning.

Gildesal

Når kun fantasien sætter grænsen

Med hele 224 kvm. er der gjort klar til den helt store fest i ejendommens egne gildesal. Denne er opdelt i en stor sal med højt til loftet og med 3 store vinduespartier med aluminiums persienner. Disse kan hejses helt op eller benyttes som afskærmning mod solen om sommeren. Loft og vægge har indbygget adskillelige former for belysning således at man kan indstille til forskellige stemninger i rummet. Til gildesalen hører der et fuldt indrettet køkken med håndvask, bordplads til at forberede maden, samt diverse skabe

Den er tilpas bred til at der kan stå både bordtennisbord og billiard på samme tid, og stadig være plads til en bar og sofaområde.

Showroom

WEB-shop lager og forsendelse

Galleri

Professionelt lydstudie

Indrettet efter alle kunstens regler

Er du selv udøvende musiker eller spiller dine børn i band, så er der her mulighed for at øve og indspille egne numre. Studiet er indrettet med to seperate bokse, stort lokale til samspil og total lydisoleret teknikrum med hyggekrog. Lokalerne er lydisoleret således at man ikke bliver generet af musikken på resten af matriklen eller får problemer med naboerne. Har man ikke behov for studiet kan lokalerne fint indrettes som kontor eller værksted. Ja de ville også være en god selvstændig bolig til teenageren som har behov for at være lidt for sig selv.

Indspil egen musik

Polterabend

Udlej til bands

Laden

Her er der opmagasinering med plads til maskiner, cykler m.m.

Den gamle hestestald er inddelt i båse som giver en naturlig opdeling velegnet til at opbevare diverse havemaskiner, cykler, haveredskaber, brænde og meget andet som kræver en tør placering.

Husdyr

Havemaskiner

Havemøbler

Haven

Anlagt til aktiviteter og hygge

Ejendommen er placeret midt på grunden med en stor gårdsplads som centrum for herlighederne. Her er der plads til alle familliens biler og mulighed for at vende. Rundt om bebyggelserne er der anlagt store græsarealer med plads til leg og spil. Ind imellem er der anlagt flere bed og ud mod markerne oplever du en naturlig overgang mellen haven og den vilde natur. På bagsiden af ejendommen kan man opholde sig helt ugeneret af naboerne.

BÅlplads

Fodbold

LegetÅrn